Да имате страхотен уикенд, приятели!   ОВЕН Не бързайте с важните неща. Сутринта

...
Да имате страхотен уикенд, приятели!
 
ОВЕН
Не бързайте с важните неща. Сутринта
Коментари Харесай

Рибите изкарват пари, вижте кой ще почива яко

Да имате страховит уикенд, другари!

 

ОВЕН

Не бързайте с значимите неща. Сутринта е по-подходяща за някои дребни задания и действия, които да покачва настроението ви, макар че няма да донесат изгоди. Насладете се на диалог с другари. Може би ще получите добър съвет от тях. Малки покупки ще ви достявят наслаждение. 

ТЕЛЕЦ

Днес ще се запознаете с хора, които биха желали да ви оказват помощ. Няма да ви е мъчно да им извършите положително усещане. Достатъчно е да се държите естествено и доброволно. Ако преди обед сте имали триумфи в работата, следобяд може да се отдадете на заслужена отмора.

БЛИЗНАЦИ

Денят ще бъде забързан и кондензиран със събития, само че ще ви зарадва. Възможността да извършите нещо потребно незабавно, ще ви достави наслаждение. Ще можете да успехите остарели противници и да покажете на какво сте способни. Хората към вас ще бъдат прелестно сюрпризирани от знанията и уменията ви. 

РАК

Днес ще поемате нови неща. Ако деянията разпоредителност, ще болестите и другите с концепциите си. Днес ще постигнете доста, в случай че не губите времето си. Сутринта дава обещание приятни срещи и непредвидени визити. Вероятни са дарове и парични доходи. Пътуванията са добър вид за отмора.

ЛЪВ

Днес правете това, което сметнете за добре. Интуицията ще ви подсказва върху какво тъкмо да се концентрирайте и на какво да обърнете по-голямо внимание. Не губете време за явно безнадеждни планове и не полагайте старания да постигнете това, което е значимо за някой различен.

ДЕВА

Днес няма да се задоволявате с малко. Това е денят, в който би трябвало да си поставите високи цели.  Ще съумеете да ги постигнете и то доста  бързо. Неочаквано ще ви оказват помощ хора, което ще ви изненада. Общуването с нови съдружници ще бъде прелестно. Ще разберете по какъв начин да увеличите приходите си.

ВЕЗНИ

Бъдете деликатни. Днес е по-добре да не взимате прибързани решения и да не давате обещания, в случай че има и най-малкото подозрение, че можете да не ги извършите. Вероятни са дребни недоразумения през първата половина на деня. Те могат да ви объркат, даже да скапват настроението ви за известно време. 

СКОРПИОН

Днес ще имате късмет да получите отговори на сложни въпроси и да намерите ключа към решаването на значим проблем. Информацията, получена преди доста време, ще ви бъде потребна. Благодарение на нея ще разберете заплетена обстановка и ще извършите верните изводи. 

СТРЕЛЕЦ

Отделете време за размисъл и не позволявайте на страстите си да се развихрят. Днес е изключително значимо да избягвате недомислени дейности, да не се вълнувате и да не влизате в спор. Опитайте се да не се поддавате на провокации. Вероятни са дребни парични приходи.

КОЗИРОГ

Този ден може да се дефинира като добър, в случай че гледате на нещата реалистично и се  фокусирате не върху фантазиите, а върху проектите, които в действителност могат да бъдат изпълнени. Необичайни събития и съвпадения ще го създадат трогателен. Вслушвайте се в препоръките на околните си.

ВОДОЛЕЙ

Слушайте интуицията си през днешния ден. Тя ще ви подскаже по какъв начин да се възползвате от протичащото се и ще ви помогне да избегнете неточности и гафове, в случай че нещо не върви по проект. Ще ви се наложи да взимате решения в придвижване. Няма причина да се притеснявате - ще извършите всичко както би трябвало. 

РИБИ

Страхотен ден за другарство. Вашето мнение ще бъде изслушвано от хора, които преди не са се интересували от него. Това ще се окаже потребно - ненадейно ще получите поддръжка, която ще бъде доста потребна. Денят е подобаващ за решение на финансови въпроси и подписване на контракти.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР